Made in Denmark Challenge rykker til Vejen/Kolding

mid_challengeRoyal Oak har nogle af Danmarks hurtigste greens, og nu er det altså Challenge Tour spillerne, der får lov at prøve kræfter med disse. Vejen/Kolding bliver officielle værtsbyer for Danmarks næststørste golfturnering.
At Challenge Touren lægger vejen forbi det sydlige Danmark vækker lokalpolitisk begejstring.
– I Vejen Kommune har vi i Royal Oak en af landets smukkeste og bedste golfbaner. Vi er slet ikke i tvivl om, at vi kan være med til at give spillerne en fantastisk oplevelse og vise, hvad kommunen har at byde på. Samtidig er det en unik mulighed for borgerne i vores område til at opleve golf på topplan, siger Egon Fræhr, borgmester i Vejen Kommune.
– Det giver rigtig god mening, at Kolding Kommune bakker op om større events, for der brug for senge til overnatning, som vores hoteller kan byde ind med. Samarbejdet i Trekantområdet betyder, at vi får skabt de mest optimale rammer for spillere og gæster, både på og uden for golfbanen, siger Jørn Pedersen, borgmester i Kolding Kommune.
Tak til Ejner Hessel og Vejen/Kolding
Hos Made in Denmark glæder man sig også til at besøge Royal Oak Golf Club, ligesom man sætter pris på opbakningen fra værtsbyerne Vejen/Kolding og sin trofaste sponsor, Ejner Hessel.
– Vi er rigtigt glade for aftalen med Royal Oak Golf Club og den store opbakning vi oplever fra værtsbyerne Vejen/Kolding. Ved store sportsbegivenheder, er det vigtigt med opbakning fra Sport Event Denmark, værtsbyer, regioner og kommuner, og det har i høj grad været tilfældet her. Og så er jeg glad for, at Ejner Hessel som en trofast Made in Denmark sponsor igen støtter op om projektet, udtaler Made in Denmark Promoter, Flemming Astrup.
Og for klubben, hvor det store slag skal slås, bliver Challenge Touren også en spændende oplevelse, som man glæder sig meget til, og som man er stolte af at kunne trække til området.
– For Royal Oak er det en gammel drøm der går i opfyldelse med besøg af Challenge Touren, og vi glæder os til at spillerne leverer topsport på Royal Oak udtaler Jørgen Schou, Royal Oak.
Den helt store danske Challenge Tour profil i 2017 forventes at være Joachim B. Hansen, mens det lokale håb Martin Ovesen fra Kolding, Rasmus Hjelm og Mark Haastrup forhåbentlig også skal kæmpe med om oprykning til Europa Touren.
Made in Denmark Challenge presented by Ejner Hessel på Royal Oak Golf Club fra 22. – 25. juni 2017 er tredje udgave af turneringen. I 2015 vandt engelske Max Orrin, og i 2016 løb den stærke tysker Bernd Ritthammer med sejren. Bliver 2017 året, hvor vi får en dansk vinder?