Lucas Bjerregaard bedste dansker i lørdagens runde.

Jeff WintherMed et pletfrit scorekort på forni i -1 er Jeff Winther fortsat bedste dansker i denne uges turnering på Europa Touren, som spilles på Glendower i Sydafrika. Bagni spiller Jeff også i – 1, dog med birdies på hul 12 & 13, og en enkelt bogey på hul 16. Det giver samlet en placering som delt 27 i samlet – 7
Næstbedste dansker i turneringen er Lucas Bjerregaard, som på moving day kom rundt i 67 slag (-5). Det lignede en fin runde, med lidt blandet på scorekortet. De første ni, som for Lucas var bagni, startede lidt langsomt med + 1efter 5 spillede huller. Derefter kom der styr på det og det blev en absolut godkendt dag på kontoret med – 6 på de sidste 13 huller, dermed et hop frem i stillingen på hele 27 pladser og delt nummer 30 i samlet – 6.
Sidste dansker i turneringen er Morten Ørum Madsen, som efter en blandet dag med 4 birdies og 4 bogeys ender på en runde i par, 72 slag. Det gav desværre en lille tilbagegang på 3 pladser, så han ligger i top 60, samlet – 1 i stillingen.
Læs også: Jeff Winther er fortsat bedste dansker i Sydafrika
Turneringen føres af englænderen Graeme Storm, som kom rundt i sin tredje runde i 60’erne, denne lørdag i 67 slag (-5). Den solide runde af englænderen bragte ham til 17 slag under par samlet og en føring på 3 slag ned til Rory McIlroy. Graeme Storm var genereelt godt tilfreds med spillet på denne lørdag.
Verdensranglistens nummer 2, Rory Mcilroy, var et slag bedre i lørdagens runde i 67 slag (-5) og er samlet 14 slag under par. Mcilroy startede fint ud på dagens runde med en birdie på hul 2 og ellers par på kortet. Så lavede han en flot eagle på hul 7, dagens slag. Et flot jernslag fra fairway forbi hullet og backspind på, som sluttede det flotte slag af med at gå ned i hulkoppen.
På en delt tredjeplads ligger JBE Kruger og Jordan L Smith i – 13, et slag efter verdensranglistens nummer 2.
BMW SA Open