Kjeldsen på den rigtige side af cutgrænsen efter fremragende start i USA

Danske Søren Kjeldsen fortsætter sit USA-eventyr i denne uge, hvor han er en del af det stærke felt i Honda Classic, og på trods af en fremragende start befinder nordjyden sig igen lige omkring cutgrænsen inden anden runde.
Det startede ellers så godt, og med birdies på 3., 4. og 5. hul lå Kjeldsen pludselig i top-5. Det blev dog til to bogeys på 6. og 7. og i alt en runde i par for danskeren, der placerer sig på en delt 63. plads – lige akkurat på den rigtige side af cutgrænsen.
PGA National i Florida, som lægger græs til turneringen, er en lang bane, og ofte havde Kjeldsen langt til green efter sine drives. Det kan også aflæses af gårsdagens statistik, hvor danskeren ramte 72% af fairways men kun 55 % af greens i regulation.
— Læs også: Kjeldsen: – Jeg savner Charlotte og børnene ad h…. til
Turneringen føres af den langtslående amerikaner Cody Gribble samt landsmanden Wesley Bryan, der begge er i -6 efter de første 18 huller, og dermed har et enkelt slags forspring ned til Anirban Lahiri og Martin Kaymer på den delte tredjeplads. Et slag yderligere tilbage finder man spillere som Rickie Fowler, Ian Poulter og Ben Crane.
C More Golf sender direkte fra anden runde fredag aften, hvor Søren Kjeldsen forhåbentligt kan skrue en god runde sammen, så det ikke skal blive til det femte missede cut i træk på PGA Touren.
Honda Classic, leaderboard