Kulørt scoop i Himmerland! John Daly kommer til Made in Denmark

Den måske mest farverige golfspiller på planeten, den amerikanske longhitter og ‘loudmouth’ John Daly, stiller til start ved dette års udgave af Made in Denmark, som skal spilles til august. Det skriver Golfbladet i sit nye nummer.
– Jeg har hørt så meget godt om turneringen, og har set det korte par-3 hul på TV, så da jeg alligevel skal spille med i Czech Open ugen efter, tænkte jeg, at jeg ville tage oplevelsen med, sagde Daly til Golfbladet ved det store PGA Show i Florida.
— Læs også: John Daly indrømmer: – Jeg drak midt under runden
Sidste år fyldte John Daly 50 år og fik dermed spilleret på den amerikanske Champions Tour, hvor han flere gange har vist fra både sin bedste og værste side. Både gode resultater og køllekast er det blevet til indtil videre.
John Daly udtrykker også sin glæde over Made in Denmark festival. Daly, der selv er habil musiker, vil utvivlsomt være at finde på koncertpladsen om aftenen – sikkert i baren endda.
Made in Denmark spilles på Himmerland Golf & Spa Resort til august, og der er stadig biletter til salg på turneringens hjemmeside www.madeindenmarkgolf.dk.