Video: Bruger træningsredskab som putter på Europatouren

Sydafrikanske Jaco Van Zyl er med i denne uges Joburg Open på Europatouren, og en første runde i -1, hvilket placerer ham på en delt 78. plads, burde ikke som sådan være overskifter værd. Men det er til gengæld den putter – hvis man da kan kalde det dét – som Van Zyl brugte under første runde.
Cleveland Smart Square Stubby er navnet på et træningsredskab, som man kan bruge i puttetræningen. Men Van Zyl valgte altså torsdag, at tage den i brug på banen. Det kan være svært, at beskrive hvordan den egentlig ser ud, men Europatouren var så venlig, at lægge en video op.


Van Zyl fyldte 38 år torsdag. Om det var et resultat af et tabt væddemål, et desperat forsøg på at reparere et putteproblem eller noget helt tredje står hen i det uvisse, men han rullede i hvert fald tre birdies i undervejs.
Viasat Golf og Viaplay sender direkte fra fredagens runde af Joburg Open, hvor der måske bliver mulighed for at se Van Zyl i aktion.