Emily Kirstine Pedersen bedste dansker i Kina

Mission Hills ligger græs til i denne uge, hvor der spilles World Ladies Championship.
Emily Kirstine Pedersen holdt spillet kørende i tredje runde, to bogeys og fire birdies for en score i – 2 71 slag. Forni startede ud med en bogey og slutter også med en bogey. Ind imellem kom der en birdie på hul fem. Bagni var et fejlfrit scorekort med seks par og 3 birdies på hul 12, 14 og 18. Hun rykkede en enkelt plads tilbage, samlet delt 14. Dermed er hun bedste dansker i turneringen i Kina.
Nicole Broch Larsen sluttede af med hendes runde i turneringen, hvilket giver et hop frem i slutstilling på 14 pladser, så det endelige resultat er en delt 42 plads. Nicole startede på bagni og havde tre bogeys og tre birdies efter hendes første ni huller, startede ud med tre par, bogey på hul 13 og 14, birdies på 15, 16 og 17. hul, for at slutte af på de første ni med en bogey på 18. hul.. Forni gav et pænere scorekort med to birdies på hul fire og seks og resten i par.
Læs også: Emily ligger godt til i Kina på LET
Der skulle omspil til for at finde vinderen. De to dygtige sydkoreanere Seon Woo Bae og Hae Rym Kim endte begge i – 14 efter de tre dages golf. Det blev Hae Rym Kim som trak det længste strå og vinder turneringen i Kina.
 
 
World Ladies Championship, leaderboard