WGC: Suveræn Kjeldsen klar til 1/8-finalen efter ny sejr

WGC Dell Technologies Match Play: Søren Kjeldsen leverede torsdag endnu et stort resultat, da han besejrede Emiliano Grillo i sin anden match.

Søren Kjeldsen fortsætter sit imponerende spil ved WGC-Dell Techologies Match Play. Torsdag var modstanderen Emiliano Grillo fra Argentina, nr. 30 på Verdensranglisten. Argentineren lagde bedst ud og vandt de første 2 huller. Kjeldsen slog igen med birdies på 3. og 4. hul, og udlignede dermed matchen. På bagni var Søren Kjeldsen ikke til at stoppe og han vandt 4 huller i træk (10. – 13) og var dermed 4 up efter 13. Grillo vandt 14. hul, men allerede på hullet efter slog Kjeldsen igen og bragte sig 4 up, og danskeren sikrede sig dermed sin anden sejr i den store og stjernebesatte hulspilsturnering.
Det skal blive meget spændende at følge Søren Kjeldsen de kommende dage. Den sidste puljematch skulle Kjeldsen have spillet mod Gary Woodland fra USA, der igår vandt over Emiliano Grillo. Men af personlige/familiemæssige årsager trak Woodland sig i dag fra matchen mod McIlroy, og samtidig helt fra turneringen. Derfor får Kjeldsen en hviledag fredag.
Da Kjeldsen har vundet de første to matcher vinder han samtidig sin pulje, og er dermed klar til 1/8-finalerne, der spilles lørdag morgen lokal tid. Kjeldsens modstander findes fredag, hvor samtlige grupper færdigspilles.
Videoklip nedenfor: Interview med en tilfreds Søren Kjeldsen efter sin anden sejr.

Videoklippet nedenfor: Kjeldsen vinder 10. hul