Woods har skemasat pressemøde ved Masters

Melder Woods sig klar til Masters? Det er der noget der tyder på nu

En af de helt store spekulationer i disse dage går på om Tiger Woods, der har været skadet siden starten af februar, hvor hans comeback blev stoppet af en rygskade midt under Dubai Desert Classic, stiller op til næste uges Masters. Og noget tyder nu på, at den tidligere verdensetter og firedobbelte vinder af turneringen, gør klar til endnu et comeback.
Augusta National har offentliggjort interview-listerne for næste uge, og tirsdag står Tiger Woods’ navn på listen. Det er selvfølgelig ikke ensbetydende med en tilmelding, men i hvert fald betyder det, at han ikke har meldt fra endnu.
Normalt skal man tilmelde sig en turnering senest fredagen før, men ved Masters er der ikke en tidsfrist. Det betyder, at Woods kan melde fra helt indtil sin tee-tid torsdag, hvis han ønsker det. De seneste år har han dog været ude i lidt bedre tid end det.
I 2014 meldte han afbud ni dage før imens han i 2015 og 2016 offentliggjorde sin beslutning om henholdsvis at spille og trække sig seks dage før turneringsstarten. Der er med andre ord god grund til at holde øje med Tigers sociale medier de næste dage.