Video: Se spillerne slå smut på vandet under træningsrunden

Søen ved 16. hul fungerer som alternativ legeplads for Masters-spillerne under prøverunderne

Der er mange traditioner ved Masters-turneringen – nogle mere højtidelige end andre. En af dem, der hører til i den mere underholdende ende af skalaen, er når spillerne undervejs på deres prøverunder forsøger at slå smut over søen ved 16. hul, og lande bolden på green.
Dette år er ingen undtagelse, og herunder kan du se en række spillere forsøg på det noget utraditionelle slag.
Den forsvarende mester Danny Willett forsøgte sig i en form for synkronslag med Tyrell Hatton, Bubba Watson brugte sin karakteristiske driver og Branden Grace kom tæt på pinden både via luften og via vandet.
Nederst kan du få et gensyn med den legendariske video fra 2009, hvor Vijay Singh laver hole-in-one ved at slå smut på søen.