MiD bekræfter: Slut med Europatour i Himmerland

Når Made in Denmark spilles til august bliver det fjerde gang, at Himmerland Golf & Spa Resort lægger græs til golfsportens verdensstjerner, men ifølge Midtjyllands Avis bliver det også sidste gang. Fremover skal turneringen spilles længere sydpå.
Ifølge avisen rykker Lars Larsen turneringen fra Himmerland til Silkeborg Ry Golfklub i Resenbro øst for Silkeborg.
— Læs også: John Daly kommer til Made In Denmark
Jysk-ejeren har brugt de sidste år på at slås med regionsrådet i Nordjylland omkring støttekroner, og han har nu med al sandsynlighed gjort alvor af truslen om at flytte turneringen væk fra Nordjylland og til Silkeborg Ry Golfklub. En bane der ligger bare få kilometer fra Lars Larsens hjem ved Silkeborgsøerne. Også Ryder Cup kaptajnen Thomas Bjørn er fra Silkeborg, og vil med sikkerhed blive brugt som en af turneringens helt store trækplastre.
Dermed går Nordjylland glip af de 62 millioner kroner i turistindtægter, som Made In Denmark genererede på årlig basis, jf. en analyse fra UCN fra 2015.
På et pressemøde tirsdag bekræftede folkene bag Made in Denmark historien, og kunne samtidigt fortælle, at der også kommer en dansk Europatour-turnering i 2019, men at det endnu ikke er fastlagt hvor denne skal spilles.