Nanna og Emily i top-25 på Symetra Tour

Emily sluttede stærkt af på 2. runde og ligger godt med fremme

2. runde af Symetra Tour i South Carolina bød på flotte danske runder fra både Nanna K. Madsen og Emily K. Pedersen, som begge ligger godt til inden weekendens finalerunder.
Nanna K. Madsen, som inden denne uges turnering på Symetra Touren lå nr. 3 på pengelisten, “Volvik – Race for the Card”, gik fredagens runde i 70 slag (-2), og bevarede dermed sin delte 13. plads fra 1. runde. Nanna fik en skidt start, og var +3 efter tre huller (startede på 10. hul). På de sidste 12 huller blev det dog til imponerende fem birdies og syv pars og således en runde i -2 og en samlet score på -3.
Emily K. Pedersen var ligeledes rundt i 70 slag (-2) og avancerede til en delt 21. plads. Efter 13 huller så det ellers ikke så lovende ud for den unge dansker, men en fantastisk afslutning med birdie, birdie, par og eagle reddede runden. Ligesom på 1. runde ramte Emily 14/18 greens in regulation, men til gengæld behøvede Emily kun 30 puts på fredagens runde mod 33 puts på 1. runde. Emily er samlet -1 efter de første 36 huller af turneringen i South Carolina.
– Læs også: Nanna og Emily fint fra start på Symetra Tour
Efter runden skrev Emily på Facebook, at hun fightede godt på hele runden, og at hun naturligvis var meget glad for den stærke afslutning og ser frem til weekenden.
Self Regional Healthcare Foundation Classic føres af canadiske Anne-Cathrine Tanguay som efter en 65’er (-7) er -10 samlet. På de første 36 huller har Tanguay ramt imponerende 33/36 greens in regulation, og det er blot blevet til en enkelt bogey. Canadieren, som ligger nr. 4 på pengelisten, fører med to slag inden de sidste 36 huller.
Self Regional Healthcare Foundation Classic, leaderboard