Kanon svensker bold til Nordea Masters

De svenske tilskuere har noget at se frem med Noren og Stenson i samme bold

Arrangørerne har sat Noren og Stenson sammen de to første dage til Nordea Masters, mens Bjørn får fornøjelsen af sin gode ven Westwood.
Der er lagt op til et festfyrværkeri på Barsebäck torsdag og fredag, idet arrangørerne har sat Alex Noren og Henrik Stenson i samme bold til årets Nordea Masters, der starter i morgen. De to svenske stjerner er ovenikøbet blevet parret med den forsvarende mester, engelske Matthew Fitzpatrick.
Noren vandt som bekendt BMW PGA Championship i sidste uge efter en fantastisk finalerunde i blot 62 slag, mens Henrik Stenson blev delt nr. tre. Fitzpatrick blev delt nr. 12 i sidste uge, så formen fejler bestemt ikke noget for trioen før dette års Nordea Masters.
Thomas Bjørn er sat sammen med hans gode ven Lee Westwood samt den karismatiske franskmand, Alex Levy. Westwood er på jagt efter sin fjerde Nordea Masters titel, og ville i givet fald blive den første til at stå for den bedrift. Bjørn har grundet Ryder Cup forberedelser og skadesproblemer ikke spillet meget i denne sæson, men møder da trods alt op med to klarede cuts de seneste par uger fra hhv. Sicilien og Wentworth.
– Læs også: Noren overhælede alt og alle og vandt på Wentworth
Lasse Jensen blev sidste år nr. to efter Fitzpatrick og kvalificerede sig ved samme lejlighed til The Open på Royal Troon. Jensen skal de to første dage spille sammen med engelske Anthony Wall og sydkoreanske Soomin Lee, og måske er der et nyt topresultat på vej for den 32-årige dansker, hvis bedste resultat i 2017-sæsonen er en delt tredjeplads i Dubai Dessert Classic.
Den rutinerede og tredobbelte vinder på Europatouren, Anders Hansen er også til start i denne uge til Nordea Masters. Sidste gang Hansen optrådte på Touren blev det til en tredjeplads i Portugal, så man skal nok være forsigtig med at afskrive Hansen, selvom det ikke bliver til så mange turneringer mere.
Herudover er også Thorbjørn Olesen, Lucas Bjerregaard og Jeff Winther til start på Barsebäck, hvor turneringen ikke er blevet spillet siden 2009. Det år vandt argentinske Ricardo Gonzales, mens Jeppe Huldahl blev nr. tre og Thorbjørn Olesen delte fjerdepladsen.
Viasat Golf og Viaplay sender direkte hele ugen fra Nordea Masters, og sendetiderne kan ses på vores TV-side.
Nordea Masters, starttider