John Rahm vandt Dubai Duty Free Irish Open i suveræn stil

Rahm fra Spanien vinder Dubai Duty Free Irish Open

Stortalentet John Rahm fra Spanien var på en delt førsteplads inden sidste runde af Dubai Duty Free Irish Open. Men med en afslutningsrunde i suveræne 65 slag kunne den 22 årige spanier tage sin første Europa Tour titel. Hermed følger John Rahm sine lande landsmænd Seve Ballesteros, José María Olazábal og Sergio Garcia, der alle har vundet irish Open.
John Rahm lavede eagle på 4. hul ved at slå sit 3 slag direkte i hul fra fairway. Herudover bød hans runde på birdies på 7,8,9 og 10 hul, og med en eagle mere på 14. hul leverede spanieren, det han efterfølgende betegnede som de bedste 15 hullers golf, han har spillet til dato. Med en birdie på 17. hul og 2 bogeyes på 16. og 18 hul kunne John Rahm notere 65 slag på sit scorekort og en vinderscore i 24 under par.
De danske spillere Thorbjørn Olesen og Søren Kjeldsen sluttede som henholdsvis delt 48 i 8 under par og delt 62 i 5 under par.
Link til Leaderboard
Nedenfor highlights fra turneringen med John Rahms eagle på 4. hul, som bedste slag