Video: Stenson ser tilbage på Open sejr


Ugen er kommet. Årets tredje major turnering, The Open Championship, afholdes denne uge på Royal Birkdale Golf Club i Southport i England, hvilket betyder, at The Claret Jug skal overleveres, løftes og kysses – endnu én gang.
Sidste år blev den 145. udgave af The Open spillet, denne gang med svenskeren Henrik Stenson som solid sejrherre. I denne video kan du høre ham fortælle om søndagens afgørende runde. Han fortæller og den legendariske duel mod amerikanske Phil Mickelson, og deres skiftevise angreb fordelt på Royal Troon’s 18 golfhuller. Stenson røber ligeledes i klippet, at han faktisk frygtede at have sendt sit tee-slag i bunkeren højre om fairway på hul 18 – det til trods for, at det valgte værktøj var hans elskede 3-wood.

Torsdag går det løs igen. Såfremt ventetiden bliver for lang, er her en video med den komplette duel mellem Henrik Stenson og Phil Mickelson. En golfrunde som med glæde kan ses eller genses.