Vinden driller i Himmerland – Jensen bedste dansker på banen

Det er betydeligt hårdere betingelser der i dag venter spillerne på anden runde ved Made in Denmark i Himmerland. Cut grænsen lå tidligt fredag morgen på -1, men er allerede her til middag rykket til Par og alt tyder på at den vil rykke sig yderligere.
De danske spillere må også siges at kæmpe med vinden – Jeff Winther er eksempelvis 5 over par for runden efter 15 huller. Mark F. Haastrup er den eneste dansker der lige nu er under par på sin runde. Han er et enkelt slag under par efter 7 spillede huller.
Thorbjørn Olesen startede godt og var under par efter 8, men bogies på hul 9 og 10 bragte ham en enkelt over par for runden og tre under samlet. På hul 10 endte Thorbjørn i bunkeren over green og havde derfor nærmest et umuligt slag til pinden som også stod i bagkanten. Efter bunkerslaget med nød og næppe blev på green måtte Olesen bruge to puts til at lave en bogey.
Højeste rangerede dansker på banen er Lasse Jensen som er i Par for runden efter 13 spillede huller. Lasse Jensen er 4 under par samlet og indtager lige nu en delt 17. plads.
Suverænt bedste spiller på banen er Stuart Manley fra Wales, som er hele 6 slag under par efter 15 huller. Da Manley spillede første runde i Par er han også 6 under par samlet. Det placerer ham lige nu på en delt 3. plads.
Steve Webster som var en af de tre førende efter første runde er netop kommet en enkelt under par på anden runde hvormed han nu er otte slag under par samlet og indtager førstepladsen alene.