Kanon afslutning sender Jon Rahm til tops i Dell Championship

Jon Rahm fortsætter sin imponerende sæson, og fører nu på TPC Bosten efter en 66’er på anden runde.

Spanske Jon Rahm sluttede fantastisk af på gårsdagens runde, og har lagt sig i spidsen af Dell Technologies Championship, mens Phil Mickelsen holdt fast i det gode spil og deler sjettepladsen.
Der blev scoret lavt på anden runde af Dell Technologies Championship på TPC Boston. På første runde var Dustin Johnson bedst af alle med en 66’er (-5), men igår var der to runder i 64 slag (-7) og seks runder i 65 slag (-6).
Efter syv huller af gårsdagens runde var der ikke meget, der tydede på, at 22-årige Jon Rahm kunne udnytte de gode forhold. Rahm var +2 for dagen, og var faldet noget tilbage i stillingen. Men med en eagle og fem birdies på de sidste ti huller fik Rahm vendt en skidt runde til en imponerende 66’er (-5). Dermed har den unge spanier, som ligger nr. fem på både verdensranglisten og FedEx Cup listen, lagt sig alene i spidsen af årets anden FedEx Cup slutspilsturnering i samlet -9.
Rahm har vist skræmmende styrke med putteren de første to dage, og fører da også kategorien “shots gained – putting”, hvor spanieren har hentet hele 7,7 slag på feltet.
Andenpladsen deles af fire spillere i -7, heriblandt engelske Poul Casey (65 slag, -6), mens Phil Mickelsen deler sjettepladsen i -6 efter en runde i 67 slag (-4). Mickelson er som regelt ikke kendt for den store stabilitet, men i denne uge er det kun blevet til to bogeys, så noget kunne tyde på, at Mickelson har fundet noget i svinget, der virker. Desuden er Mickelson fjerdebedst i kategorien “shots gained – around the green”, så måske Phil kan spille med om titlen i denne uge.
Lørdagens runde bød på hele to holes-in-one, idet både Grayson Murray (8. hul) og Lucas Glover (16. hul) præsterede det ultimative golfslag. Murray deler sjettepladsen i -6, mens Glover ligger på en delt 28. plads i -2.
Den førende spiller på FedEx Cup ranglisten, Dustin Johnson, kunne ikke helt følge op på fredagens 66’er og måtte nøjes med en runde i 72 slag (+1). Dermed blev han overhalet af sin spillemakker Jordan Spieth, som er nr. to på ranglisten, idet Spieth gik en flot 65’er (-6) og avancerede til en delt 10. plads. Den forsvarende mester af turneringen, Rory McIlroy, var rundt i 74 slag (+3), og med en samlet score på +4 mistede McIlroy cuttet som blev på +3.
Moving Day kan følges direkte på C More Golf, som starter sendingen med “featured groups” allerede kl. 14:30.
Dell Technologies Championship, leaderboard