Thomas og Leishman deler føringen på TPC Boston

Justin Thomas kunne notere hele 12 tretaller på søndagens runde på TPC Boston.

Justin Thomas gik ugens laveste runde i 63 slag og deler føringen af Dell Technologies Championship med Marc Leishman inden de sidste 18 huller på TPC Boston.
Tredje runde af den anden slutspilsturnering i FedEx Cuppen, Dell Technologies Championship, var præget af silende regn. Det betød, at banen spillede noget længere, men til gengæld tog greens rigtig godt imod grundet den megen regn.
Scores var generelt lidt højere på gårsdagens runde, men de våde forhold lod ikke til at genere Justin Thomas og australske Marc Leishman, som gik dagens to laveste runder. Thomas var rundt i 63 slag (-8), ugens laveste score, og Leishman gik en 65’er (-6). Dermed har de lagt sig i spidsen i samlet -12.
Thomas, som ligger nr. tre på FedEx Cup listen, spillede helt fantastisk og ramte 16 greens in regulation og konverterede otte af disse til birdies. De otte birdies kom alle på par-4 huller, og samlet set blev det til hele 12 tretaller på amerikanerens scorekort, hvilket er ny rekord i FedEx Cup sammenhæng.
FedEx Cup ranglisten
Leishman udmærkede sig ved at ramme 17 greens in regulation, og specielt på bagni fik australeren holet et par rigtig lange puts. Leishman ligger pt. nr. 20 på FedEx Cup listen, men en sejr vil bringe Leishman op på fjerdepladsen.
Poul Casey (67, -4) ligger alene på tredjepladsen i -11, mens Jordan Spieth (66, -5), Greyson Murray (67, -4) og Adam Hadwin (68, -3) deler fjerdepladsen i -10.
Nr. 1 på FedEx Cup listen, Dustin Johnson (66, -5), er samlet -9 og deler syvendepladsen med spanske Jon Rahm (71, par), som ikke helt kunne holde sammen på scoren på bagni, hvor det blev til tre bogeys. En afsluttende birdie reddede dog lidt af det tabte, og således er spanieren er blot tre slag fra Thomas og Leishman.
Dermed er der lagt op til en yderst spændende finaledag på TPC Boston, og C More Golf sender direkte fra kl. 17:30.
Dell Technologies Championship, leaderboard