Instruktion: Anders Dahl Christiansen: ”Power og Kontrol”

Hvis du ikke helt ved, om dit tilbage sving er godt, hvis du mangler længde på dine slag, eller hvis du ønsker bedre kontrol over retningen på dine slag, så kan der være hjælp at hente via videoen i denne artikel.
– ”Jeg er uddannet Master Instructor for én af verdens mest anerkendte trænere, Jim McLean. Jim har altid sagt, ”you do not hit the ball with the backswing”, men både han og jeg anerkender, at et godt tilbage sving betyder rigtig meget for din evne til at sætte fart i køllen og blive mere stabil i forhold til retningen på dine slag. Brug øvelserne i videoen ovenfor, når du træner for at få en rigtig god fornemmelse for, hvordan du skal dreje og ”spænde dig op” i dit tilbage sving. Så kan du være på vej mod at opnå mere power og kontrol i dine slag”, udtaler tidligere succestræner for herrelandsholdet, Anders Dahl Christiansen.
Desuden kan du se en lang række andre instruktionsvideoer med Anders længere nede på denne side.
Se videoen ”Power og Kontrol” nedenfor.  ARTIKLEN FORTSÆTTER UNDER VIDEOEN….

– ”Øvelserne fra denne video bruges ind imellem på mine træningsture, og jeg har lært dem via mit arbejde med Trackman og via mit arbejde som Master Instructor for en af verdens bedste trænere, Jim McLean. I denne videoen vil du lære to øvelser som potentielt set kan få dig til at slå længere og mere lige”, siger golftræner Anders Dahl Christiansen, som også er uddannet fysioterapeut og ”The Golf Athlete Instructor”samt NLP coach mm.
Du kan se lignende idéer fra Anders i ”Det succesfulde sving”, som er en yderst populær DVD om golf instruktion. Ønsker du en mere omfattende undervisning fra Anders Dahl Christiansen og tilhørende øvelser, kan du konsultere ham individuelt. Du kan også købe DVD’en ”Det succesfulde shortgame”, og de to omtalte DVD’er fik bl.a. følgende ord med på vejen ”uden sammenligning de bedste danske videoer eller DVD’er om golf instruktion nogensinde”.
Og få evt. en super luksus oplevelse fra siden HER
Har du lidt fysiske skavanker eller vil du blot forbedre dig, så kan du booke individuel træning med Anders, der jo også er uddannet fysioterapeut, via siden HER.
Ved træning m. Anders får du i alle longgame lektioner en video tilsendt af lektionen samt Trackman data under sessionen.
Du kan også se mere om golf rejser med Anders via siden HER – På de kommende rejser kan du forvente gourmet mad, fantastiske destinationer, og EKSTREM ”Value for money”!
Nedenfor kan du se eller gense en række instruktions tips med Anders Dahl Christiansen fra www.trainyourbrain.dk – hvorfra du gratis kan hente en af verdens mest anerkendte bøger om personlig udvikling.
Tidligere instruktionsvideoer m. Anders Dahl Christiansen:

  1. ”Den gode afslutning”
  2. ”Et atletisk set up”
  3. ”Sving tilbage som Nicklaus”
  4. ”Vægtskifte – The Ben Hogan Style”