Glæd dig til at spille Søllerød Golfklub til 1/2 pris

Søllerød Golfklub er blevet godt genrenoveret. Har man Golfhæftet kan man spille den eksklusive bane til 1/2 greenfee, første gang man besøger den.

Søllerød Golfklub er en af landets ældre klubber. Banen er også blandt de smukkeste i Danmark. Det er en rigtig parkbane, som er beliggende ved Holte, nord for København. Den er kuperet, har stor variation og en god længde. Golfbanens design giver både øvede og mindre øvede golfspillere masser af udfordringer på en runde golf.

Søllerød Golfklub er en stor og traditionsrig golfklub. Som nævnt også blandt de ældre klubber herhjemme. Det er også en klub med dynamik og ambitioner for deres bane. Tidligere i år indgik klubben samarbejde med den anerkendte golfbanearkitekt Philip Spogárd, som skal være med til at videreudvikle banen.

Man kan se mere om Golfhæftet her

Der er ingen tvivl om, at Søllerød Golfklub vil blive en meget populær blandt Golfhæftets mange kortholdere, og klubben vil få besøg af rigtig mange glade greenfeegæster i den kommende golfsæson.

Med Golfhæftet 2018 kan du spille over 900 golfbaner i  12 forskellige lande til ½ greenfee. Golfhæftet 2018 koster kun kr. 450,- Du kan bestille det ved at klikke her hvor du samtidig får en golfhandske som velkomstgave