El Bosque i Spanien kan spilles med Golfhæftet

GOLF WEB_138Den meget roste Club de Golf El Bosque, som ligger udenfor Valencia er en af de spanske golfklubber, der modtager Golfhæftet. Den første gang du spiller banen får du 50% rabat på greenfeen. Det er en sand perle, som er blandt de rigtige gode baner i Spanien.
El Bosque er en meget velplejet bane der altid står i fremragende stand og med hurtige greens. Banen er designet af Robert Trent Jones Snr. som er anerkendt som en af verdens bedste golfbane designere, og han har bl.a. også designet den kendte Sotogrande på Costa del Sol.

Elbosque2_frahjemmesideBanen er anlagt i dejlig natur omgivet af bjerge. Den er en god udfordring for alle typer af golfspillere. Hullerne er meget varierende, og der er vand i spil på flere huller. El Bosque er fra 1975 og har gennem årene været vært for flere store internationale golfturneringer. Det er en af flere baner i området ved Valencia, hvor man kan spille med stor rabat med Golfhæftet.

Med Golfhæftet kan man spille over 120 baner i Spanien med stor rabat. Herudover også mange baner i Danmark og flere andre lande. Du kan se mere om Golfhæftet HER

Golfhæftet koster 450,- og du kan bestille det her