El Chaparral Golf Club – en af de bedste baner på Costa del Sol

Spil en af Coata del Sols bedste baner til 1/2 pris med Golfhæftet!

El Chaparral Golf Club var lukket i en 12 års periode frem til 2006. Herefter genåbnede den og er siden blevet en af de mest kendte baner på Costa del Sol. Spektakulær er nok det ord som bedst beskriver følelsen, når man spiller El Chaparral, der er en bane som kan være vært for enhver turnering på alle niveauer hvadenten man er amatør eller professionel.

De 18 huller er anlagt på et af de bedste steder på Costa del Sol. Det er tæt på havet med kun 700 meter til stranden, og omkredset af en en nåleskov giver El Chaparral det enhver golfspiller efterspørger; Ro. Designet af Pepe Gancedo, og det er er den eneste bane på Costa del Sol made med seks par 5 huller, seks par 4 huller og seks par 2 huller.

Selvom det med 5.800 meter ikke er en meget lang banen, så finder man en stor variation i hullerne, som nydes af spillere på alle niveauer. Det er en bane som kræver evne og præcision med greens der er i fantastisk stand hele året. Det er let at komme til banen, og kun 700 meter fra vejen N340, i begyndelsen af Mijas Golf Valley – en destination for golfspillere fra hele verden. Der er et golfakademi med PGA professoionelle, som med deres træningsmetoder og nyeste computerudstyr og video teknologi kan hjælpe både begynderen og mere erfarne spillere som vil forberede deres sving. Driving rangen er komplet med lys og åben hver dag til kl. 21. Der er to etager med plads til 32 spillere. Kombineret med en træningsgreen på 1000 m2 gør det til én af de bedste træningsområder i Mijas Costa.

Af andre faciliteter kan nævnes en god parkeringsplads, pro shop, omklædning med skabe og udlejning af trolleys og buggies med GPS. I midten af golfbanen finder man klubhuset i andalusisk stil, som er elegant indrettet med luksuriøse faciliteter. Her kan man nyde den dejlige atmosfære og fra den store terrasse kan man se udover golfbanen og havet.

El Chaparral Golf Club er med i Golfhæftet, og du kan således spille den til halv greenfee. Golfhæftet koster kun 450,- og du kan bestille det her