El Saler ved Valencia i Spanien er en oplevelse i særklasse – Du kan spille den med Golfhæftet

Parador de El saler i Valencia er et must for alle golfelskere. Her kan man nyde golfsporten i et unikt område ved Albufera lagoonen på det de regnes for at være én af de bedste baner i verden Der er designindrettede store komfortable værelser, hvor nogle har udsigt til havet, en afslappende spa og luksuriøse altaner med udsigt til banen eller Middelhavet. Der er også udendørs swinning pool og en fodboldbaner, og det er kun nogle eksempler af det hotellet har at tilbyde. Vela Latina, er et moderne møde og feslokale med plads til op til 400 personer, som også gør Parador til et ideelt sted for særlige begivenheder. Paradors design komplementerer de omkringliggende bakker og nåleskov. Store vinduer fylder rummet med lyd, og trækker naturreservatet La Albufera Nature Reserve ind i hotellet. Man er kun 18 km fra Valencia, ved det varme Middelhav, hvor historiske bygninger spiller sammen med de mest avantgarde bygninger. Katedralen Ciudad de las Artes y las Ciencias (City of Arts and Sciences) og La Malvarrosa Beach er et besøg værd. Du vil sikkert også sætte pris på nattelivet, hvor aftenen fortsætter til solopgang næsten uden at man bemærker det.

Du kan spille El Saler til halv greenfee med Golfhæftet. Bestil Golfhæftet her