Spil over 900 baner til halv pris med Golfhæftet

Over de sidste 10 år har Golfhæftet støt og roligt vokset sig til det største golf-fordelskort i Nordeuropa. I dag kan du spille over 900 golfbaner i 11 forskellige lande til 1/2 greenfee med Golfhæftet. I Danmark er antallet af baner, hvor du kan bruge Golfhæftet godt 100

Søllerød Golfklub nord for København er en af de baner, som du kan spille til 1/2 pris

Efter en meget lang vinter er foråret heldigvis endelig ved at være på vej. Glæd dig til mange dejlige golfrunder i hele sæsonen. Du kan som nævnt spille mange pragtfulde baner i Danmark til 1/2 pris. Men også i Sverige og Tyskland finder du et stort udvalg af baner, som du kan spille med stor fordel.

Ljunbyheds Golfklub i Skåne er en af de pragtfulde baner, som du kan spille til 1/2 pris i vores naboland

Rejser du syd på er mulighederne også meget store med Golfhæftet. I alene spanien kan du spille langt over 100 baner rundt om i landet til 1/2 pris. Så uanset om du vil spille i det nordlige, på Costa del Sol eller Mallorca kan du have stor glæde af Golfhæftet.

Club de Golf de Andratx på Mallorca kan du spille med Golfhæftet

Golfhæftet koster kun kr. 450,- Bestiller man kortet nu får man samtidig en Wilson golfhandske med som velkomstgave. Desuden trækkes der lod blandt alle, der køber Golfhæftet i perioden 1. marts – 15. april 2018 om 2 stk. livstidkort. Du kan bestille kortet her