Thomas Bjørn: – Mit bedste slag

Bjorn_bedsteslagSe det slag som Thomas Bjørn nævner som sit bedste blandt de tusindvis af slag, han har slået i karrieren.
Vi skal tilbage til 2003, hvor han lavede hole-in-one i finalen mod Ernie Els i HSBC World Match Play Championship på Wentworth.
I finalen over 36 huller var Thomas Bjørn bagud, og endte da også med at tabe 4/3. Alligevel står Bjørns hole-in-one på 14. hul som noget ganske særligt, for Bjørn slog det perfekte slag, hvilket med det samme blev bemærket af Ernie Els.
– Jeg var nogle huller nede i anden runde af finalen, og slog et 4-jern på 14. hul. Bolden havde kun lige forladt køllehovedet, da Ernie Els sagde, at det var et perfekt slag, fortæller Thomas Bjørn i videoen nedenfor og fortsætter:
– Jeg kunne mærke, at det var et godt slag, og han bemærkede det, og bolden gik i hul. Det står som ét af de øjeblikke, hvor to spillere med det samme vidste, hvad der ville ske, så det står lidt for sig selv.
Se slaget i videoen nedenfor, der er lavet af magasinet Golfing World, som sendes på Viasat Golf.