Official redder Haastrup fra strafslag

IMG_3382Der er allerede fuld gang i spillet ved tredje dag af Made in Denmark i Himmerland. Danske Mark F. Haastrup var lige ved at blive idømt strafslag på banens hul 4, men et vågen official forhindrede dette.
Fjerde hul er et par 5 hul på 503 meter, hvor elmaster- og ledninger krydser hullet lige omkring drivet. Haastrup slog et drive lidt i højre side og rammer højlydt en elmast, hvorpå han slår en provisorisk bold. Da Haastrup kommer ned til bolden er han milimeter fra at samle den første bold op, da han var af den overbevisning at man skal slå en ny bold i tilfælde af at man rammer elmasterne på banen. En official på hullet var hurtig til at stoppe Haastrup og informere ham om at det kun er hvis man rammer elledningerne at man får et nyt slag. Herpå tilkaldte Haastrup en dommer, som kunne bekræfte at den hurtige official havde ret.
Haastrup er 2 slag under par efter 5 huller af sin runde. Det rækker lige nu til en delt 30. plads i 2 under par samlet.