Tilfredse udstillere ved Made in Denmark

IMG_3409
Udstillerne ved Made in Denmark er meget tilfredse med forholdene og roser arrangementet. Én af disse er Kim Andersen fra GolfDesign, der sælger puttinggreens, teesteder og indspilsmåtter. Han noterer sig, at der til Made in Denmark kun er golfinteresserede, hvilket hans virksomhed har nydt godt af.
“Vi har haft mange interesserede kunder, og solgt en del af vores produkter, så det har levet fuldt ud til vores forventninger”, siger Kim Andersen og fortsætter: “Vi har især solgt mange måtter til drivingranger til forskellige golfklubber i denne uge”.
I modsætning til de normale udslagsmåtter, som ligger på de flestes golfklubbers drivingrangen, sælger GolfDesign en måtte som er meget slidstærk, da græsset ikke “brænder” på samme måde som ved udslagsmåtterne. Derudover kan man uden problemer sætte en tee hvor man vil i disse nye måtter, hvilket er en stor fordel.
Kim Andersen og GolfDesign er også klar med en stand til næste års Made in Denmark.