Video: Sætter verdensrekord med putt på 124 meter

Det er lykkedes australske Brett Stanford, at blive optaget i Guiness Rekordbog efter at have holet det længste putt nogensinde. Intet mindre end 124 meter fra hullet havde det australske YouTube-fænomen smidt sin bold, og herfra sendte han den altså i hul.
Stanford slog dermed rekorden som tilhørte skotske Fergus Muir, der i 2001 holede et putt på 114 meter på St. Andrews Eden Course – endda med en gammeldags hickory-putter.
— Læs også: Video: Bruger træningsredskab som putter på Europatouren
I 2012 imponerede den amerikanske svømmestjerne Michael Phelps ved at hole et putt på 48 meter på Kingsbarnes-banen i forbindelse med Alfred Dunhill Links Championship. Det slag kan du se ved at klikke her. Brett Stanfords nye rekord-putt kan ses på videoen herunder.