Video: Som far så søn – se Bubba Jr. hole bizart minigolf-putt

Bubba og Caleb Watson fejrer sammen sejren ved Masters i 2014

Noget tyder på, at et unikt golftalent løber i familien Watson. Farmand Bubba er kendt for sin mere end almindeligt ualmindelige spillestil, og det lader til at sønnen Caleb, der nu er fem år gammel, har set godt efter, når farmand har spillet golf.
Bubba Watson står stadig for et af de mest spektakulære slag på Augusta National, da han sendte et boomerang af et slag ud af skoven og op på green under omspillet ved Masters i 2012. Et slag der sikrede ham sin første grønne jakke.
Og sønnen Caleb har åbenbart også taget sporten til sig – om end videoen nedenfor er fra den mere joviale gren af spillet. Caleb var med sin far og en ven på minigolfbanen, da den unge Watson præsterede et af de bedste – eller i hvert fald mest besynderlige minigolfslag – nogensinde.
Som hans far ofte gør på alverdens golfbaner, så brugte Caleb råstyrke til at skære et uventet hjørne af hullet – og resultatet var intet mindre end en hole-in-one.

‪This is not the way to play it, but… we think it should be a #SCtop10 nominee too! @SportsCenter ‬

Et opslag delt af Bubba Watson (@bubbawatson) den