Video: Så voldsom var vinden ved WGC Match Play

Vinden var den helt store modspiller ved andendagen af WGC Match Play

Havde det været en slagspilsturnering, var den med al sandsynlighed blevet suspenderet grundet de kraftige vindstød torsdag, men når det er matchplay er forholdene mere lige, og derfor måtte spillerne ved WGC-Dell Technologies Match Play kæmpe med vindstød af stormstyrke under anden runde.
Det betød blandt andet intet mindre end 37 bolde i vandet i løbet af dagen. Alene i matchen mellem Daniel Berger og Phil Mickelson smed de to kombattanter fire bolde hver i søen.
Også Ross Fisher følte vindens krafter. Han brugte den dog til at sende et drive ud på 423 yards (387 meter). Disse klip og mere kan du se nedenfor i PGA Tourens video med skæve højdepunkter fra torsdagens spil.