Se McIlroy gøre grin med Day i ny Nike-reklame

Ved årsskiftet offentliggjorde Jason Day, at han sluttede sig til Rory McIlroy, Tiger Woods, Thorbjørn Olesen og de andre på Nike-holdet. Og som den nye mand på holdet, må han acceptere at blive gjort en smule grin med i firmaets nye reklame.
Nike laver ikke længere udstyr, men har i stedet valgt at koncentrere sig udelukkende om beklædning, og i deres nye video er det – udover McIlroy og Day – Tiger Woods og Michelle Wie, der poserer i de nyeste klæder.
I reklamen kæmper McIlroy og Day om at slå det længste drive til Woods og Wie’s store fortvivlelse. Der er ingen tvivl om, at den korte film kommer til at køre et par gange eller tre i løbet af den kommende Masters-uge, hvor netop de to hovedpersoner er blandt favoritterne til titlen.

Always stay in the driver’s seat. #NikeGolfClub

Et opslag delt af Nike Golf (@nikegolf) den