TorreMirona i Spanien – bo på golfbanen

tmresortimmo2-2Torre Mirona Golf & Spa Resort ligger i et fremragende miljø på Costa Brava med enestående udsigt over Pyrenæerne og Middelhavet. Dets placering og gode forbindelser til lufthavnen i Girona, hvor man med højhastighedstoget kan komme til på mindre end en time, samt motorvejen tæt på gør dette til et ideelt sted for en uforglemmelig ferie eller endda for permanent ophold året rundt.
Bliver man – og det kan næsten ikke undgås at man gør – glad for TorreMirona, og det omkringliggende område, så har man muligheden for, at gøre en god investering.
Resortet tilbyder nemlig flere forskellige typer ejendomme i nærheden af golfbanen, ligesom der er mulighed for at købe en grund, og selv bygge sit arkitekttegnede drømmehus. Der er lige nu 350 grunde på resortet og 320 færdigbyggede ejendomme, og der er planer om at udvide i fremtiden.
Der findes alt fra storslåede huse med pool og egne haver, rækkehuse og lejligheder med udsigt, beliggende omkring golfbanen. Og alt ligger tæt på golfbanen og de afslappende omgivelser ved TorreMirona Golf & Spa Resort.
Der er et meget internationalt miljø omkring resortet, hvor de mange turister, der har købt ejendomme ved golfbanen, blandes med lokale.Resortet styrer selv alt hvad der har med køb af ejendomme at gøre, så man slipper for eventuelle fordyrende mellemled i form af ejendomsmæglere og lignende. TorreMironas eget ejendomsbureau hedder ’Right Place’, og kan hjælpe med alt fra start til slut i en eventuel ejendomshandel. Man kan blot kontakte resortet, hvis man ønsker at høre mere om mulighederne for, at blive ejendomsbesidder på det smukke TorreMirona.
torremirona5
– Der er altid liv her på resortet. Da vi ligger tæt på Figueras, er der mange af de lokale spaniere, der har købt et hus herude. Det betyder, at vi får en behageligt mix af nationaliteter, der alle har det til fælles, at de er her for at slappe af og nyde livet, fortæller manager ved Torremirona Lucia van Haastert til Teetime.dk.

Golfbanen på TorreMirona Golf & Spa Resort er en oplevelse i sig selv. Den store stab af greenkeepere sørger for, at banen er i upåklagelig stand hele året rundt, og hvis man da ellers kan få øjnene fra den smukke udsigt over Pyrenæerne i baggrunden, så vil man kunne se en golfbane, der har udfordringer for både høj- og lavhandicappere.
Resortet råder også over et enestående træningsområde, hvor der er masser af muligheder for, at træne sit spil, når man ikke lige er ude og spille på banen. Faktisk er træningsområdet så godt, at flere professionelle spillere – også danske – ofte kommer forbi i vinterhalvåret for at finpudse formen, fortæller Lucia van Haastert.
Der er naturligvis – som navnet antyder – også masser af muligheder for, at slappe af i spa-området, når golfturen er overstået, ligesom der er fitnesscenter, restaurant, cafe og lounge på resortet. Kort fortalt, så er der på TorreMirona alt hvad man kan ønske sig som golfspiller.
På TorreMirona Golf & Spa resort  vil man hurtigt indse, at dét at leve godt, er bedre end blot at leve.

Golfbanen på TorreMirona er blandt de spanske klubber man kan spille til 1/2 greenfee med Golfhæftet. Du kan se mere om det ved at klikke her