Golfophold Comwell Rebild

Ccomwell rebildomwell Sport Rebild Bakker ligger midt i den smukkeste nationalpark i Himmerland lige syd for Limfjorden. I opholdspakken er der 2 stk. greenfee til Aars Golfklubs dejlige bane, som ligger mindre end 1/2 times kørsel fra hotellet. Aars Golfklubs bane er en flot og velplejet 18 hullers bane. Banen er lettere kuperet med afvekslende natur, gamle læhegn og små skovstykker samt flere søer. Banen er storslået samtidig med, at den byder på mange spændende golfmæssige udfordringer. Hvis man vil spille mere golf i forbindelse med opholdet kan man evt. spille Rold Skov og her får 50% rabat med Teetime Kortet. Rold Skov ligger 10 min fra hotellet.
Golfopholdet er et særtilbud for Teetime Kortholdere. Alm. pris er kr. 1.798,- og prisen for Teetime Kortholdere er kun 995,-. Beløbet dækker hotel ophold og golf for 2 personer.
natur
Se mere og bestil her