Golfophold Comwell Sorø

comwell sorøComwell Sorø ligger midt i Sjællands smukkeste natur med skøn udsigt til skove og søer. Samtidig finder du nærvær, stemning og professionelle medarbejdere, som brænder for at gøre jeres ophold til en særlig oplevelse. Hotellet ligger mindre end 10 min. kørsel fra golfbanen. Sorø Golfklubs bane er anlagt i det naturskønne og kuperede terræn nær Tystrup-Bavelse Søerne. Det er en pragtfuld og spændende bane, designet af Jan Cederholm. Klubhuset har alle moderne faciliteter med dejlig restaurant og velassorteret golfshop. Man oplever altid en hyggelig og gæstfri stemning. Opholdet består af en overnatning på Comwell Sorø i delt dobbeltværelse og en lækker morgenmad for 2 personer, 2 x greenfee til Sorø Golfklub.
Det er et særtilbud for Teetime Kortholdere. Den alm. pris er kr. 1.850,- og for Teetime Kortholdere er prisen kun   kr. 995,-. Prisen dækker begge personer. Du kan se mere og bestille her