Nostalgiske baner på Mallorca

b429d308bb4c048fae6c838ba2947d62Selvom der er kommet mange nye golfbaner på Mallorca i de seneste 20 år, tiltaler de to ældste, Son Vida og Santa Ponsa, stadig mange – nostalgiske – golfspillere, der kan huske, hvor og hvordan golfen startede på ferieøen – henholdsvis i 1964 på Son Vida og i 1977 på Santa Ponsa.
Forklaringen på deres fortsatte popularitet ligger ganske givet i, at det er lykkedes begge baner og klubber at bevare atmosfæren og hyggen, som det tager år at opbygge – og ingen tid at miste, hvis man laver for mange ændringer. Dét har hverken Son Vida eller Santa Ponsa gjort i årenes løb – med det resultat, at folk vender tilbage til dem gang på gang, selvom de stiller vidt forskellige spillemæssig krav. Nostalgien kommer i første række.

Når du ikke spiller golf

Golfsæsonen er også den smukkeste tid på Mallorca, så har man en fridag, må man ikke snyde sig selv for at komme rundt og nyde den skønne natur.
En rigtig god oplevelse er det også at besøge hovedbyen Palma, der har uendelig meget at byde på. Efter en gåtur rundt i de gamle gader omkring katedralen er det passende at slutte af med en fantastisk tapas-frokost på fx La Boveda, der ligger på Plaza de la Llonja. Ovenpå denne madoplevelse kommer man uvilkårligt til at tænke på, hvilken af de mange fantastiske restauranter, man skal vælge at spise på næste gang.