Fowler vandt efter dobbeltbogey af Stenson

RickieFowler_norton15-296616Henrik Stenson lignede en vinder, men en dobbeltbogey på 16. hul blev dyr, så Rickie Fowler vandt sin tredje sejr i år.
Stenson førte Deutsche Bank Championship med et enkelt slag foran Fowler efter tredje runde, og han udbyggede føringen til tre slag efter 10 huller af finalerunden.
Føringen var dog kun på ét slag inden de sidste 3 huller, og en bold i vandet på par-3 hullet 16. resulterede i en dobbeltbogey for Stenson, og så vandt Fowler med et enkelt slag.
Rickie Fowler gik finalerunden i -3, og vandt i -15 foran Henrik Stenson i -14, der var rundt i -1. Charley Hoffman sluttede alene på 3. pladsen i -11, mens Jim Furyk, Patrick Reed, Hunter Mahan, Sean O’Hair og Matt Jones delte 4. pladsen i -8. Jason Day blev nr. 12 i -6.
McIlroy blandt dagens bedste, men Spieth er nr. 1 i verden
Fabian Gomez var dagens bedste med en runde i -7, og han rykkede 38 pladser frem til en 33. plads i -2. Rory McIlroy var næstbedst med en runde i -5, og det gav 35 pladsers fremgang til en 29. plads i -3.
Det var dog ikke nok for McIlroy til at forsvare sin position som verdens bedste, for selvom Jordan Spieth har misset to cuts i træk, så er Spieth nu igen nr. 1 på verdensranglisten.
— Læs også: McIlroy: – Jeg forstår ikke verdensranglisten
norton15-296624Med sejren rykker Fowler frem som nr. 5 på verdensranglisten, og hvor han tidligere i karrieren var kendt for at vinde for få turneringer, så har han nu vundet tre i år.
Først vandt han The Players Championship i maj og dernæst Aberdeen Asset Management Scottish Open i juli, så tre af 26-årige Fowlers fem professionelle sejre er vundet i år.
Kort før sejren i The Players Championship blev Rickie Fowler og Ian Poulter stemt ind som de mest overvurderede spillere på PGA Tour, men det er Fowler bestemt ikke længere.
Deutsche Bank Championship, resultat
Day fører fortsat FedExCup’en
Der er nu en uges pause på PGA Tour inden top-70 på FedExCup ranglisten er kvalificeret til BMW Championship.
Jason Day fører fortsat ranglisten foran Jordan Spieth, mens Rickie Fowler rykkede frem som nr. 3.
FedExCup, stillingen