Villegas fører Northern Trust Open – Spieth brugte 79 slag

Camilo Villegas fører Northern Trust Open efter 1. runde
Camilo Villegas fører Northern Trust Open efter 1. runde

Med 4 birdies i træk på de sidste 5 huller af dagens første runde af PGA Tour turneringen Northern Trust Open på Riviera Country Club i Los Angeles, fører colombianeren Camillo Villegas med hele 3 slag til de nærmeste forfølgere.
Villegas var en overgang på runden tæt på banerekorden i 61 slag, men en bogey på det sidste hul gjorde, at han endte i 63 slag (-8).
Blandt de nærmeste forfølgere til Villegas finder vi amerikanerne Bubba Watson, Chez Reavie og Luke List, der alle gik i 66 slag (-5). Luke List er på 523. pladsen på verdensranglisten, så det er ikke hver dag, vi ser ham i toppen af leaderboardet.
Herefter følger en større gruppe i -4, hvor bl.a. verdensranglistens nummer 3, Rory McIlroy, er med. McIlroy spiller for første gang med i Northern Trust Open og måske havde det indflydelse på hans spil. Selvom han kun ramte 50% af fairways, præsterede han alligevel at komme igennem runden med 5 birdies og en enkelt bogey på sit scorekort.
Jordan Spieth gik i 79 slag
Jordan Spieth gik i 79 slag

Verdensranglistens nummer 1, Jordan Spieth, havde en dag på Riviera Country Club, som han sikkert hurtigt gerne vil glemme. 79 slag lød scorekortet på – i bedste fald – for i skrivende stund har Spieth bedt officials om at afgøre, om hans bold flyttede sig på 9. hul, inden han skulle slå sit tredje slag.
Spieth, der er kendt for at være en super putter, brugte 3 putts fra 1,5 meter på sit sidste hul – og dermed blev dagens runde den dårligste for Spieth siden 2014, hvor han brugte 80 slag i Tour Championship.
C-more Golf sender direkte fra 2. runde fredag kl. 23.00.