Endelig! Tiger er klar til comeback

TigerWoods_hoylake14-274527Det er over et år siden, at Tiger Woods sidst spillede en tællende turnering på den amerikanske PGA Tour. Siden da har han været igennem to rygoperationer og et rigtig langt genoptrænings forløb.
Læs også:- 70 spillere tilbage i kampen om millionerne – følg BMW Championship med C More Golf
Nu er ventetiden dog forbi for de mange Tiger-fans verden over. Den tidligere verdensetter har tidligere i dag på sin hjemmeside meldt sit comeback til turneringsgolf med tre turneringer henover efteråret. Det drejer sig om Safeway Open d. 13-16 oktober, Turkish Airlines Open d. 3-6 november og til sidste hans egen turnering Hero World Challenge d. 1-4 december. Woods udtaler samtidig, at comebacket ikke er 100 % sikkert endnu – det afhænger af om han forsætter med at gøre fremskridt over den næste måned. Han melder dog også, at genoptræningen har nået et punkt, hvor han tør lave planer om at vende tilbage.
Læs også:-Ugens USA ranglister 
TigerWoods_sawgrass15-288282Der skal altså skrives et nyt kapitel i historien om Tiger Woods, og dette kapitel bliver nok også det sidste. Det er ikke mange dage siden, at Tigers nære ven, Notah Begay III, udtalte at dette med al sandsynlighed ville være Tigers sidste comeback, da en ny skade ville betyde et farvel til en rigtig flot karriere.