Nanna Koerstz Madsen er med helt fremme i Spanien!

Ladies-european-tour-logo-bigLadies European Tour er i denne uge i Spanien, nærmere betegnet Aloha Golf Club, for at spille Andalucía Costa Del Sol Open De Espana Femenino. Efter de første 36 huller havde vi tre danskere med til weekenden, og efter 54 huller har vi en af dem i top fem.
Helt i toppen af stillingen finder vi amerikanske Beth Allen, som er kommet til -9 samlet. Amerikaneren var rundt i 67 slag (-5) lørdag, og det gør at hun er et enkelt slag foran nærmeste forfølger. Nærmeste forfølger er et af hjemmebanehåbene, Azahara Munoz, som efter en 70’er (-2) er -8 totalt. De to helt fremme har slået et lille hul til resten af feltet, hvor en duo bestående af Diana Luna fra Italien og Sophie Walker fra England er nærmest i -4 totalt.
Læs også:- Cappelen missede cuttet imens to amerikanere fører 
nanna koerstz madsenSom skrevet i starten havde vi tre danskere igennem til weekenden, og lørdag blev en dag med op- og nedture set med danske briller. Emily Kirstine Pedersen startede dagen på en delt 18.plads, men danskeren kunne slet ikke få spillet til at fungerer i dag, og efter en 78’er (+6) er hun desværre helt nede som nummer 40. Lidt bedre gik det for Malene Jørgensen, som var rundt 72 slag (E) her til eftermiddag, hvilket betyder at hendes score i +3 er den samme. Grundet svære betingelser betyder det at hun rykker 13 pladser frem i stillingen til en delt 24.plads. Nanna Koerstz Madsen, som er den sidste af de tre spillede en flot runde lørdag i 70 slag (-2), hvilket sender hende til -3 totalt, som er en delt 5.plads.
Der venter altså en interessant sidste dag i Spanien, og set med danske briller kan alle pigerne med en god afslutning nå at få en rigtig fin placering – og hvem ved, måske kan Nanna fange de aller forreste? Held og lykke herfra!