Søren Kjeldsen starter sin PGA Tour karriere på Hawaii

SorenKjeldsen_paris15-292612Det bliver med speederen i bund fra første minut, når Søren Kjeldsen efter nytår sætter gang i sin nye karriere som PGA Tour spiller. Nordjyden stiller til start ved Sony Open på Hawaii, og derefter spiller han stort set fuldt program frem til Masters i april.
– Jeg har altid drømt om at spille på PGA Touren, så nu hvor muligheden er der, så skal den tages fuldt ud, siger Søren Kjeldsen til Ritzau.
— Læs også: Kjeldsen har valgt Olesen som makker til World Cup of Golf
Det er anden gang i karrieren, at Kjeldsen har tilspillet sig adgang til PGA Touren, men sidste gang – i 2009 – fravalgte han turen over Atlanten. Det har altid naget ham, hvorfor han var lykkelig over, at det lykkedes igen.
– Da muligheden kom, tænkte jeg at nu er det nu. Det er en oplevelse og en udfordring, jeg vil have, siger han.
Den 41-årige dansker bliver den ældste rookie på PGA Touren i denne sæson, men han kommer ikke kun for oplevelsernes skyld. Han vil blive bedre og har stadig store ambitioner for sin golfkarriere, fortæller han.
— Læs også: Søren Kjeldsen: – Europatouren er og bliver min tour
Kjeldsen regner med at spille omkring 20 turneringer i USA og 12 turneringer i Europa næste år, og dermed holde sin status som medlem af begge tours.
Først gælder det dog WGC – HSBC Champions i Kina i denne uge hvorefter turen går til Tyrkiet, Sydafrika og Dubai som en del af Europatourens Final Series, og til sidst runder Kjeldsen året af sammen med Thorbjørn Olesen ved holdturneringen World Cup of Golf i Australien.
C More Golf sender direkte fra PGA Touren – også i 2017, så man kan følge med i Kjeldsens nye eventyr fra første teeslag.