Video: Justin Thomas ramte hole-in-one – og en tilskuer

Justin Thomas ramte både godt og skidt under weekendens finalerunder

Justin Thomas endte på en delt femteplads ved det netop overstående WGC-Mexico Championship, men det var ikke så meget hans placering, der var årsag til, at han både lørdag og søndag fik masser af opmærksomhed på de sociale medier i løbet af weekenden.
Det hele startede så godt, da Thomas med en imponerende (og heldig) hole-in-one på 13. hul lørdag, overtog førstepladsen ved turneringen. På det 215 meter lange par-3 hul slog Thomas et 3-jern der – tør vi roligt spå om – havde endt et godt stykke over green, hvis det da ikke lige var blevet stoppet af hullet. Imponerende så det dog ud, som det også fremgår af videoen nedenfor.

Søndag skulle Thomas så forsøge at holde fast i føringen, men en forni der bød på tre bogeys og en dobbeltbogey sendte ham reelt ud af topstriden, og da han hookede sit drive på par-5 hullet 11., tog frustrationerne over. Thomas slap køllen i gennemsvinget, og den røg ud blandt tilskuerne. Den unge amerikaner var straks på pletten med en undskyldning og en signeret handske, men på de sociale medier gik han ikke fri. Kollegaerne Rory McIlroy og Rickie Fowler var ikke sene til at udnytte chancen, som du kan se herunder, hvor der også er et klip af det skæve drive og deraf følgende skæve kast. Til sidst lykkedes det dog alligevel Thomas, at få det sidste ord.