WANG-vittig runde i vinden i Sydafrika

Jeunghun WangDer var lagt op til høje scores da vinden ville drille de fleste i dag og med landskabet rundt om Sun City var den bestemt ikke nemt at regne ud hvor den kom fra! Sydkoreanske
Wang Jeunghun smilede sig igennem lørdags runde i 64 slag og var med afstand den bedste af alle. Hans attitude på banen er herlig og det ser virkelig ud som om caddien og Wang hyggede sig derude.
De lokale sydafrikanske helte syntes at skulle have en fordel men kun King Louis, Brendan Grace og Jaco Van Zul har stadig en chancen for at løfte Trofæet. Formstærke Coetzee gik helt kold på de sidste huller og kan vist godt booke en plads på driving rangen efter runden.
The Swedish Connection personificeret ved Stenson og Noren er stadig med hvor det er sjovt søndag og de ser også stærke ud inden næste uge.
Den rød-hvide klaphat blev brugt flittigt i går da Danmark fik en sejr på fodboldbanen men der var desværre ikke meget grund til at vifte med den i dag på golfbanen. Kjeldsen var stabil og det var rigtig stærkt at gå en runde under par i de svære forhold også på en bane der ikke passer ham specielt godt. Thorbjørn har tydeligvis stadig golftømmermænd efter sin historiske sejr i Tyrkiet og det er helt ok. Lucas og Lasse ser desværre ud til at misse Dubai med mindre de laver en fantomrunde i morgen men kan så småt begynde at tænke på at købe julegaver i næste uge.
Nedbank Golf Challenge, leaderboard