Video: Kvintet deler føringen på PGA Touren – Bubba og DJ med fremme

1. runde blev afbrudt grundet farlige vejrforhold, og her ses spillerne forud for, at spillet blev genoptaget

1. runde af RBC Canadien Open føres af fem spillere i -7, mens Bubba Watson gik -6, og verdensetteren Dustin Johnson var rundt i -5.
På PGA Touren spilles der i denne uge RBC Canadien Open, og det tegner til at blive en tæt affære, hvis 1. runde kan bruges som målestok. Hele 32 spillere er -5 eller bedre på åbningsrunden, hvor alle ikke blev helt færdige grundet en spilafbrydelse pga. dårligt vejr.
Den amerikanske kvintet Swafford, Hagy, Chappel, Every og Schniederjans var rundt i 65 slag (-7). Bubba Watson, som blot har en delt sjetteplads i The Memorial som bedste resultat på touren i år og som er faldet ned som nr. 46 på verdensranglisten, samt den forsvarende mester, columbiske Jhonattan Vegas var rundt i -6, mens verdensetteren Dustin Johnson gik en 67’er (-5).
Matt Kuchar, der i sidste uge var meget tæt på at vinde The Open, var rundt i 71 slag (-1), i øvrigt efter at have været -4 efter 11 huller, hvilket blot rækker til en delt 87. plads
RBC Canadien Open, leaderboard