Rose og Furyk fører på Firestone

dublinOH15-290749
I 2012 vandt Justin Rose WGC – Cadillac Championship, og i denne uge er der så gode chancer for, at han kan vinde endnu et trofæ i WGC-regi. Han fører nemlig WGC – Bridgestone Invitational efter en forrygende tredje runde.
– Læs mere: Starttider i US PGA Championship
Lørdag var den 35-årige englænder i særklasse, da han kun skulle bruge 63 slag (-7) på Firestone Country Club, og det bragte ham frem til en føring i -9, der deles med Jim Furyk, der var rundt i 69 slag. De to fører med to slag ned til Shane Lowry (67), mens der er yderligere to slag ned til Steven Bowditch (63), Ian Poulter (65), Henrik Stenson (68) og Bubba Watson (69).
For Søren Kjeldsen og Thomas ser det ikke ud til, at turneringen i Ohio blive en, hvor de for alvor kommer til at spille med om de sjove pladser. Kjeldsen brugte brugte 69 slag lørdag, og det placerer ham som nummer 26, mens Bjørn er nede som nummer 63 efter en runde i 73 slag.
Finalerunden fra Ohio kan følges live kl. 18:00 på Viasat Golf og Viaplay.dk.
WGC – Bridgestone Invitational, leaderboard.