Walker vandt par-3 turneringen med rekordscore

Jimmy WalkerJimmy Walker vinder ikke The Masters! I hvert fald ikke hvis man skal tro på den forbandelse, der hviler over par-3 turneringen, der blev spillet onsdag aften.
Siden 1960 har ingen spiller vundet både par-3 turneringen og The Masters samme år, og efter en rekordscore bliver det nu amerikanske Jimmy Walker, der i øvrigt spiller sammen med Søren Kjeldsen de to første runder, der skal forsøge at bryde forbandelsen.
— Læs også: Masters par-3: Turneringen du IKKE må vinde
Walker gik en runde i -8 på de ni huller, blandt andet hjulpet på vej af én af de ni holes-in-one der var i løbet af dagen. Tidligere var rekorden for de ni par-3 huller på -7 og desuden var der aldrig lavet mere end fem holes-in-one under turneringen, så også denne rekord stod for fald onsdag aften.
Keegan Bradley og Craig Stadler sluttede tre slag efter Walker, imens danske Søren Kjeldsen ikke blev noteret for en placering, da han flere gange lod sine sønner slå sine putts – hvilket i øvrigt skete med ret stor succes, som det kan ses andetsteds på siden.
Justin Thomas og Rickie Fowler var blandt de andre, der bidrog til hole-in-one-festen, og de to gjorde det endda lige efter hinanden på fjerde hul. Også den legendariske Gary Player præsterede det ultimative slag, og matchede altså spillepartner Jack Nicklaus’ bedrift fra sidste år.