Spaun fører på Web.com Touren

I denne uge spilles der New Sentinel Open presented by Pilot på den amerikanske Web.com Tour, som er niveauet lige under PGA Touren. I denne uge er det desværre uden danske Sebastian Cappelen, som til gengæld spiller med i Himmerland i næste uge.
Læs også:- Kim fører Wyndham Championship foran Glover mfl. 
web.com_tvGrundet forsinkelser på fredagens runde nåede arrangørerne ikke at få alle spillere igennem de 18 huller, inden man måtte afbryde grundet mørke. Det betyder at flere spillere skal ud at færdiggøre anden runde tidligt lørdag morgen. I skrivende stund er det amerikanske J.J. Spaun som fører i -14. Spaun var rundt i en flot 62’er (-9) efter et fejlfrit scorekort med ni birdies og ni pars. Han har et forspring på et enkelt slag ned til landsmændene Sam Ryder og Grayson Murray, som begge er -13 efter 16 spillede huller. De kan altså nå at fange Spaun inden tredje runde begynder. Yderligere et slag tilbage ligger hele fire spillere på -12, som dog alle har gennemført anden runde.
Det er altså et utroligt tæt leaderboard, og der er dermed lagt op til en meget spændende weekend på Web.com Touren, hvor spillerne kæmper om en plads i top 25 på pengelisten, som giver et kort til næste års PGA Tour.