Kim fører Wyndham Championship foran Glover mfl.

LucasGlover_fortworth15-289678Der spilles i denne uge Wyndham Championship på den amerikanske PGA Tour. Turneringen afvikles på Sedgefield CC i Greensboro, North Carolina. Det er den sidste gældende turnering inden det eftertragtede FedExCup-slutspil går i gang i næste uge, og det er dermed sidste chance for de spillere, som er udenfor top 125 til at forlænge sæsonen lidt endnu.
Læs også:-Jeff Winther fører Czech Masters efter anden runde
Efter de første 36 huller er det en sydkoreaner, som har taget teten. Forholdsvis ukendte Si Woo Kim lagde ud med en beskeden 68’er (-2) i torsdags, men på fredagens runde var Kim brændende varm. En imponerende 60’er (-10) blev det til efter otte birdies og en eagle, og på sidste hul havde Kim et put fra 49 fod for at blive den blot syvende spiller i historien til at skyde en 59’er. Kim er altså -12 samlet, hvilket er nok til en føring på to slag ned til fire forfølgere i -10. De fire er Lucas Glover, Kevin Na og Jim Fyruk fra USA og Hideki Matsuyama fra Japan. Bedst af de fire på fredagens 18 huller var den tidligere Major-vinder Lucas Glover, der var rundt i imponerende 61 slag (-9).

12-02-2012 European Tour 2012, Omega Dubai Desert Classic, Emirates GC, Dubai, United Arab Emirates. 09-12 Feb. Rafael  Cabrera Bello of Spain celebrates his winning putt during the final round.
12-02-2012 European Tour 2012, Omega Dubai Desert Classic, Emirates GC, Dubai, United Arab Emirates. 09-12 Feb. Rafael Cabrera Bello of Spain celebrates his winning putt during the final round.

Alene på sjette pladsen i -9 finder man den bedst placeret europærer i form af Rafa Cabrera Bello, som var rundt i 68 slag (-2) fredag. Spanske Rafa Bello kan man i øvrigt nyde til Made in Denmark i næste uge på Himmerland, hvortil han kommer i absolut topform.
Læs også:- Nanna i top-15 imens Nicoles medaljedrøm blæste væk i Rio
Der er altså lagt op til en spændende weekend i Greensboro, hvor rigtig mange stadig er med i kampen om sejren. Når tredje runde er færdigspillet vil man naturligvis kunne læse et referat her på siden.