DJ nærmer sig de mange millioner

Dustin JohnsonSæsonen på den amerikanske PGA Tour nærmer sig sin afslutning, og i denne uge skal vinderen af FedExCup’en findes ved The Tour Championship, som traditionen tro spilles på East Lake GC i Atlanta.
Efter de første 18 huller havde en trio bestående af Dustin Johnson, Kevin Chappel og Hideki Matsuyama lagt sig i spidsen med en samlet score på -4. Efter fredagens spil er det forhåndsfavoritten, Dustin Johnson som er gået alene i spidsen i -7 efter en anden runde i 67 slag (-3). Johnson havde fem birdies, to bogeys og 11 pars på sin runde fredag. Et enkelt slag efter ham ligger Kevin Chappel, som var rundt i 68 slag (-2), hvilket giver ham en samlet score i -6. Tre slag yderligere tilbage ligger Matsuyama og Kevin Kisner i -3.
Læs også:- Tåge holdt danskerne i klubhuset ved Porsche European Open 
Rory McIlroy havde et meget blandet scorekort torsdag, og fredag var ingen undtagelse. Fire birdies, fire bogeys og 10 pars blev det til for den europæiske Ryder Cup-spiller, som dermed indtager en delt femte plads i -2 inden weekendens spil – lad vær at afskriv ham! Jordan Spieth, som indtog samme placering som McIlroy inden fredagens runde, faldt tilbage til en delt 11.plads efter en 72’er (+2). Han er i par samlet.
Læs også:- Verdens bedste trækker sig fra Tour Championsship efter bizart slag

Hverken verdensetteren Day eller den forsvarende mester Spieth har opbakning fra Teetimes redaktion
Hverken verdensetteren Day eller den forsvarende mester Spieth har opbakning fra Teetimes redaktion

En af gårsdagens store historier var at Jason Day måtte trække sig med en skade i ryggen. Den episode kan i læse mere om i en artikel her på siden. Phil Mickelson, som man håber kan trækket sin del af læsset ved Ryder Cup viser alt andet end form i denne uge. Amerikaneren var rundt i +4 torsdag og efter +2 fredag er han samlet nummer 26 i +6.