Kjeldsen er med helt fremme efter første runde af Masters

Søren Kjeldsen kom flot fra start ved Masters

Amerikanske Charley Hoffman er stukket en smule af fra resten af feltet efter en fænomenal første runde, hvor Søren Kjeldsen er med helt fremme på leaderboardet.
Kjeldsen var tidligt i klubhuset med en score i par, og det viste sig i sidste ende, at række til en rigtig pæn placering ved dagens afslutning, hvor han ligger på en delt 12. plads sammen med spillere som Rory McIlroy, Matt Kuchar og Thomas Pieters. Sidstnævnte var intet mindre end fem slag under par efter 10 huller, men kom ned på jorden igen på vej ind.
Ni spillere er et enkelt slag bedre og deler fjerdepladsen i -1. Her ligger blandt andre Sergio Garcia og Phil Mickelson samt intet mindre end tre englændere – Justin Rose, Andy Sullivan og Matthew Fitzpatrick.
— Læs også: Dustin Johnson trækker sig fra Masters
Tredjepladsen indtages såmænd af endnu en englænder, da Lee Westwood endnu engang spiller fremragende golf på Augusta. En af de bedste golfspillere til aldrig at vinde en major, som han bliver kaldt, var rundt i -2 efter blandt andet en imponerende sandsave på 18. hul.
Amerikanske William McGirt er på andenpladsen efter en runde i -3, og fra ham er der intet mindre end fire slag op til hans førende landsmand.
Charley Hoffman har aldrig efter 67 runder i karrieren ført en major, men det gør han nu. En helt vild afslutning med fem birdies på seks huller var med til, at sende Hoffman et godt stykke foran resten af feltet inden fredagens anden runde.
— Læs også: Sådan sender Viasat fra Masters
Vinden blæste kraftigt torsdag, og derfor er Søren Kjeldsens score i par altså også bare to slag fra en top-3 placering. Fredag skulle vejret blive en smule mere roligt, og så er der ellers åben jagtsæson på Charley Hoffman. Og med et leaderboard fyldt med stjernespillere skal der nok blive kamp om de øverste pladser frem mod weekenden.
Viaplay og TV3 Sport 1 sender direkte fra anden runde fredag fra kl. 21.00.
Masters, leaderboard
Masters, højdepunkter første runde