Kjeldsen: USA-succes kan koste MiD-deltagelse

I en video på sin Facebook-side fortæller Søren Kjeldsen, at han endnu ikke har taget stilling til om han deltager i årets danske golfhøjdepunkt – Made in Denmark på Himmerland Golf & Spa Resort.
Kjeldsen har i denne sæson optaget medlemskab af PGA Touren, og selvom nordjyden bruger meget af sommeren hjemme i Europa, så er det PGA Touren der har førsteprioritet i denne sæson, hvilket kan betyde at Danmarks bedste golfspiller ikke deltager i Made in Denmark.
– Jeg har simpelthen ikke besluttet endnu om jeg kommer til at spille Made in Denmark, siger Kjeldsen i videoen. – Jeg har den udfordring at datoen er den samme som den første slutspilsturnering i USA, og nu har jeg lige spillet fire måneder i USA og selvfølgelig også satset mere på det.
Top-125 på FedExcCup ranglisten kvalificerer sig til den første slutspilsturnering, og lige nu ligger Søren Kjeldsen nummer 121. Der er dog – som Kjeldsen også understreger i videoen – lang tid til august, hvorfor det ikke bliver til en endelig udmelding endnu.