Made in Denmark Festival 2017 – Nye navne på plakaten

Made in Denmark offentliggør nu det næste navn til Made in Denmark Festival. Det nyeste navn er Rocklegenden Johnny Madsen der går på scenen torsdag aften sammen med Golflegenden John Daly.

Made in Denmark har tidligere på måneden offentliggjort Toppen af Poppen-stjernen Ida Corr, hele Danmarks Rock Mama Sanne Salomonsen,  Sko/Torp, Danmarks bedste Kim Larsen kopi; Lune Carlsen, Golflegenden John Daly, Maria & Anne Dorte fra Tøsedrengene, Zididada samt duoen Langhoff & Dohn. I dag blev plakaten udvidet så med Johnny Madsen.
Festivalen var en kæmpesucces i 2016, og Made in Denmark er sikre på at 2017-udgaven, som får 80’erne som hovedtema, bliver en lige så stor succes.
– Vi er sikre på at vores tiltag med festival og camping bliver lige så godt modtaget som sidste år. I år bliver festivalen afviklet med 80’erne som omdrejningspunkt, og hele sceneområdet bliver forbedret med blandt andet et 1200 kvm stort overdækket areal lige foran scenen, siger Flemming Astrup og fortsætter;
– Jeg er ret vild med at det er lykkedes os at få samlet nogle af de navne, som de fleste af vores publikum er opvokset med, og jeg er sikker på, at vi får en kæmpe fest. Vi et stadig et par gode navne som vi offentliggør i løbet af de næste uger, slutter Flemming Astrup.
Har du allerede købt billet til Made in Denmark, har du også adgang til festivallen. Har du endnu ikke købt, så kan du finde billetter og priser her.
Made in Denmark Camping og Luksus Camping lige på banen
Træt af køreturen hjem, og vil du gerne have hele oplevelsen med ved Made in Denmark Festival med? Ja, så har du mulighed for at benytte dig af Made in Denmarks Campingmuligheder, som i år byder på en ny og særlig luksuriøs mulighed lige ved banen.
Du kan læse mere om dine Camping-muligheder her.